Pieterstuyvesant Kuiertocht 2017

Beste Inwoners van Langelille,

Achter de schermen word intussen hard gewerkt om de kuiertocht van 2017 te kunnen realiseren.

Het organiseren van deze kuiertocht word mede mogelijk gemaakt door inzet van vrijwilligers, voor deze editie in de Westhoek van onze gemeente betekent het dat ook aan Plaatselijk Belang Langelille is gevraagd of er vrijwilligers zijn die op de dag van de tocht mee willen werken aan een geslaagde dag. Heeft u nou zoiets van, JA leuk!, dat wil ik doen, dan kunt u zich aanmelden bij een van onze bestuursleden. Nadere informatie zal dan volgen!

bestuur Plaatselijk Belang Langelille.

Pieter Stuyvesant Kuiertocht wandelt Westhoek in

Geplaatst op woensdag 22 juni 2016 08:59
0 reacties
  • © Piet Bosma

Munnekeburen – Over een klein jaar is het weer zover: de Pieter Stuyvesant Kuiertocht.

Iedere twee jaar is de eerste zaterdag van juni gereserveerd voor dit wandelevenement. De achtste editie vindt plaats op zaterdag 3 juni 2017.

Westhoek

Zoals gebruikelijk leidt iedere editie door een andere hoek van Weststellingwerf. Op 3 juni 2017 gaat de Pieter Stuyvesant Kuiertocht door de Westhoek, met de natuurgebieden Rottige Meente en Brandemeer. Start- en finishlocatie zijn sporthal De Schakel in Munnekeburen.

Marathon

De marathonafstand, die in 2013 is toegevoegd, trekt veel wandelaars. Daarnaast kunnen lopers kiezen uit een route van 30 of 20 kilometer. Dankzij de vele positieve reacties op de tocht van 10 kilometer keert deze volgend jaar terug. Aan de PS Kuiertocht doen ongeveer 3000 lopers mee.

De inschrijving voor alle afstanden start op 1 maart 2017.

www.Facebook/Pieterstuyvesant.kuiertocht.nl  of via www.pskuiertocht.nl.

Deel dit: